Hemma från island

Såå då va man hemma igen. eller kom hem lördags och var igår hemma hos sara o chilla hela dagen :) idag har jag faktiskt varit duktig och tvättat alla kläder från island eftersom jag måste packa om allt imorgon inför tunisien! hihi såå taggad på att åka dit med hjärtat. sol, bad o massa skoj! oo taggiish. men nu måste jag springa ner till tvättstugan och ta ut sista tvätten för att sen springa till salongen o klippa mig! de slitna håret ska bortbortboort :)

Iceland

idag åker elittruppen till island för 10 dagars träningsläger. antar att de kommer bli jobbigt men riktigt kul, som alltid. väskan är packad och hela gänget är redan på arlanda förutom jag och några fler som bokade senare. vi åker iaf från örebro om tre två timmar, samtidigt som de andras plan lyfter!
har bara handbagaget kvar. kamera, dator, telefon, pass, avtal o lite annat kul. sen ska jag traska till centralen o hoppa på tåget.
Hare bra hemma så ses vi om tio dagar igen! Kyyss

sm halmstad maj 2010 - Örebros EM trupp, Mixen

Augusti

har nästan inte blivit någe bloggande alls sen jag kom hem. har haft dagarna proppade med träning, bad, bilresor, fester, vänner , familj och min älskade o underbara pojkvän. som har tyvärr åkt hem.. :(
måste säga att jag faktiskt tycker de är skönt o vara hemma, samtidigt som jag saknar småttisarna i finland. lilla Eelis som alltid var så glad o roliga frans som alltid ska leka o spela spel! men om två dar åker jag och laget till Island för att ha läger i 9 dar, kmr hem, jobba lite, mysa lite, packa om lite för att sen åka iväg till Tunisien med världens bästa Fredrik. Längtar jätte mycket dit men kommer inte direkt bli någon lat semester. ska göra allt för att verkligen få en säker plats i EM laget o där med massa fristående svårigheter och styrka där nere oxå! kan inte missa allt för mycket. sådeså!
men ska springa ner o tjata på mor&far att ge mig tvn så jag kan kolla på sista avsnittet av millennium! Hare :)

RSS 2.0