Friends, Lovers or Nothing

sista timman på lovet. imorgon börjar skolan igen! okej, kanske inte är så jätte taggad men det går väl. om tre veckor är det tävling, Svenska cupen, hade 5 timmars träning idag så hoppas iaf att det blev bra! det nya fristående är iaf roligt att köra. fast så är det ju alltid när man fått nytt! :)

igår på melodifestivalen så var det ju helt rätt låt som gick vidare! Älskade Annas låt, och hejar verkligen stenhårt på att den ska vinna hela skiten! då blir jag nöjd!!
fick även veta att mamam har bokat grekland!! :D:D japp, vecka 17 åker jag Mamma och Jennie till Kreta en vecka för att bara slappna av och njuta utav (förhoppningsvis) sol, hav, kultur och underbara sommarkvällar! Känns precis som att det är vad som behövs innan Finland :)).

i make myself believe

godis film och ett fluffigt täcke!

seg efter en hel dag i hallen. okej har inte köttat på till 100 % eftersom min hals och näsa inte vill må som jag tycker. men va ska man göra. bara hoppas att den blir bättre! kvällen spenderades hemma hos Sofia med hela tjocka gympagänget! alla hade köpt flera kilon godis och där satt vi på golvet och tittade på massa gympa filmer och skratta åt alla minisar som sprang runt på tv skärmen! minnen sääger jag bara, gymnastiken har verkligen varit mitt liv ända sen jag var liten! men imorgon eftermiddag blir det bus&mys med nellie o victor! och på torsdag kommer pojken hem! finallyy .

livet är verkligen bäst i hallen!

soffpotatis

vet inte riktigt vad jag ska göra. mina grejer är hemma hos emelie för igår när jag skulle hämta allt så var det ju självklart ingen hemma! just nu är jag själv hemma med katten som precis somnat efter att ha varit pain in the ass! hon har verkligen gjort allt hon inte fått, som tex sticka ner hvuudet i akvariumet!! hon hoppa upp dit varje gång jag satt mig i soffan igen! seriöst blev verkligen förbannad. aja nu har demonen somnat och jag ska väl ta en låååång dusch eller nått. finns inget bra på tv och jag har väl tröttnat på datorn nu. imorgon har vi heldag i hallen och på onsdag ser det ut som att jag ska hem till bergquist och busa med barnen. bra träning inför sommaren ;).
får väl försöka hitta på något här i min ensamhet. för kallt för att gå ut och foto och för tråkigt för att orka sitta inne hela dagen, ska nog ringa sara sen! Kyss

dumma hals!

känner mig inte allt för pig. vaknade med världens smärta i halsen, har huvudvärk och slämäckelpäckelhals! aja, ligger och tycker synd om mig själv. och vid 5 ska jag till hallen för att ha typ möte med smtjejerna.

första dagen på lovet!

åker snart till träningen, ikväll blir det dags att fira emelie!

skola, städa, fika, slapp


semla från prinsess konditoriet, är utsedda till örebros bästa semlor, och måste hålla med om att de slås om första platsen med mammas.

When you try your best, but you don't succeed

tog en sovmorgon, kunde verkligen inte komma upp ur sängen imorgon. hade nästan som kramper i magen. men aja, efter några tabletter så känns det bättre. börjar om en timme så ska väl försöka få i något i magen innan jag travar iväg. ska också gå till mormor och få henne att köpa new body. haha Nu är det bara tre dagar kvar till sportlovet. så himla skönt. inte för att jag är speciellt skoltrött, ska bara vara skönt o vara ledig i några dar.
Ester ligger och sover jag ska ska väl fortsätta med att göra ingenting. lägger upp bilder från helgen när jag kommer hem sen! Kyss

åh sommar!

sitter o fryser i skolan, skulle vara helt undebart med lite härligt sommarväder. det är inte så att jag inte gillar snön. jag och mamma bestämde igår att det får vara snö frams till påsk. då ska man kunna ha vårjackan på sig! thats it. muhahha nä en utomlandsresa skulle sitta perfekt. runt påsk eller något sånt! aja jag tänker inte klaga för snö is my thing. fast jag aldrig åkt skidor. haha mobbad! aja ska väl fortsätta jobba. puusss


ingen som kan ge mig en voddler invite ? (a)

skulle vara sååå himla gulligt och underbart om jag bara vips skulle få en ! kärlek till den som har och kan dela med sig med mig<3

är trött och död i hela kroppen. helt slut efter träningen och imorgon är det massa fristående i tre timmar! go svenskacupen!! ska väl sova nu eller nått. fick alla rätt på europas länder och huvudstäder idag btw, känner mig ganska stolt därför jag ville lägga till det! haha


onsdagsmys

dags för tjejmys :)
bara en lektion idag så det känns tiptop! fick ett samtal sen också så nästa lördag ska jag sara fanny o sofia på äventyr !! oh är grymt taggad ska bara hitta något o ha på mig. Men ikväll är det filmmys hemma hos dalle o lille voven charlie. ska snart åka dit. först kolla klart på next top model med pappiii.

dunkdunkdunk

åh har sån huvudvärk så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. mys med ester i soffan. lillen har somnat på min arm! mysipys. träning ikv, får väl knarka iprem innan så jag klarar hela.

Halv åtta hos mig!

mjaa, har inget speciellt för mig. så nu blir matlagningsprogram. pusss

maby its not enough

Vaknade inte utav min kära wakeuplight morse, nej idag var det en liten bror som stod och sjöng i duschen..
sitter på lektion, vet inte vad jag ska skriva. känns verkligen som det är stop nu, att det inte går att få fram mer bra meningar genom mina fingrar på tangetbordet. aja, ingen träning ikv, ska bara sitta framför tvn och sova. skönt!

Helgen

samtidigt som jag sitter o myser till min favorit från gårdagens melodifesitval så bli jag tåkig på bajsbook. det går verkligen inte att få upp dom bilderna som jag vill... har försökt hundra gånger känns det som och det funkar inte! grymt irriterande.
helgen har varit tipptopp. åkte med jnmlaget till Höganäs för att kvala till jnmfinalen i april. fristående och trampett gick super medans tumbling ska vi inte ens tala om. finns film på tuben HÄR! Menmen, vi fick iaf en bra slutpoäng och tog oss vidare tillsammans med höganäs. Så det blir en Finlandsresa i vår också. samma ställe, samma hall. kanske lite tråkigt, men ahh det ska bli svinkul om jag får åka med.
kvällens träning gick jättebra och känns skönt o kunna köra iaf ett pass utan att ryggen går i två bitar. Aja dags för mig och sova. skola imorn -.-


skola

blää är bajs trött, orkar inte. och nu har vi hål i några timmar. jippii!! känns ju mega kul. menmen det är väl bara o le och fortsätta dagen som vanligt.

Tisdag

- sex and the city
- sex and the city
- top model


ohh jag är bänkad framför tvn tills träningen! eller får nog ta och göra klart historia uppgiften samtidigt.. fortfarande inte klar.. -.-

RSS 2.0