men jag orkar inte fly från något som alltid följer som alltid hinner ikapp

dags för mig att fortsätta läsa
14 ÅR TILL SALU - Caroline Engvall

håltimmar på tbs

jag älskar våra håltimmar när man får tag i ett eget klassrum och får chansen att sätta på alla gamla favoriter och bara köra stenhårt i högtalarna! precis det som jag och dalila gör nu! dunkadunka , sång och massa dans! nä måste åter gå till musiken nu! vi hörs senare. puss från osss på tbs !

Geografriarbete som skapar tankar.

Jag sitter och skriver på mitt geografiarbete och är på vg-mvg frågan:

är när jag satt och letade fakta om Tsunami katastrofen 2004 kom jag över den här videon på youtube!

titta hur vattennivån ändras så snabb. hela tiden hör man vatten forsas i bakgrunden. en kille hänger i en palm och gör att han kan får att inte följa med strömmen ut i det öppna havet..


nu är det ...

hela låten, diggar den!


Ja må dom leva i försväg .

Halv sov på dagen enda lektion. åkte hem till mickepicke o städa för att sen panta burkar o köpa en god belöning för att jag varit så duktig och städat i nästan 2 timmar. Är hemma nu och äter min belöning och tittar på Djävulen bär Prada. Mysig och bra film! Om några timmar går bussen till Nora. Ska fira tvinsen, Johanna o Jennifer som fyller nästa helg! Blir nog mysigt och kul. ska kolla klart på filmen och sen fixa inför kvällen :) Kyss&Smekfingerlek

Sommarmys hos mig, dagen efter ja kommit hem från Italien, då var det två dagar kvar tills jag skulle åka själv till Spanien där mor&far va.
Julia, Ellen, Johanna, Jennifer, Anna, Alex


Jag såg en stjärna fall, de va inatt när alla sov

klockan är 22.35 och jag ligger redan i sängen, klar för att sova!
Tror jag har fått ett insektsbet på ringfingret, det kliar och gör ganska ont.
Dagen har varit bra och imorgon slutar jag 10.05. underbaart! ska hem till mickepicke o städa han gigantiska lägenhet (två rok), de tar tid! men va gör man inte för pengarna. fredagskvällen spenderas i Nora. Ska fira tvinsen. super fun!
Piece of life uf finns inte längre, utan nu tar jag och Emelie nya tag och kör stenhårt på våran aldeles egna produkt! GOGOGO
Dags för mig att leta skor! Måste hitta ett par som passar till den kläningen jag tror jag vill ha under julhelgen, haha. Skor = årlig julklapp för Moster Eva.

Torsdag

Dags för engelska efter en rolig idrottslektion. Danserna sitter och det är roligt, vilket som är huvudsaken! Efter skolan som slutar 12 ska jag möta Emelie på stan för att inhandla lite saker snabbt innan städningen hos Eva. Sen på kvällen blir det träning som vanligt. tror jag ska testa köra lite trampett idag, o sen styrka på tumblingpasset om det är bakåt! annars kanske jag kan köra lite där med. är ganska taggad eftersom jag inte kört någonting sen JC. Puss o hej gummigrej!

det borde vara förbjudet att födda barn i december! så otroligt jobbigt att köpa både julklappar och presenter till nära och kära.

Haha , snåla ellen är i farten. Missförstå mig inte. jag älskar mina vänner och köper mer än gärna presenter till dom! dock är det bara jobbigt när man ska göra allt sånt på samma lön som alla hemska julklappar.. -.- haha bitchellen!
det skulle helt enkelt bli så mycket bättre om ingen fyllde år på den här tiden på året! punkt slut!
Köp o köp o köp! men de är roligt :D

6 veckor bålstyrka

Kom hem från sjukgymnasten nyss. Gick väl bra och han sa samma sak som den förra på NM, ryggen är stukad och de betyder att mina koter tycker på varandra mycket hårdare när jag svankar. Men det här skulle gå över på mist 6 veckor om jag slutade med att göra alla svank/bakåt rörelser. Så jag får väl hoppa fritrampett och sen kanske några pass framåt. och sen massa bålstyrka som jag ska få lära mig nästa torsdag klockan 10.00!


Ellafonisi, heaven on earth

kollade igenom greklandsbilderna. åt det är så vackert! bil resan till Ellafonisi, stranden och det fantasiska vattnet ! titta och njut.

så underbart vackert ! <3 dit ska jag en gång till.


hemstudier

Stannade hemma idag också. Igår kväll när det va dags att sova så kom den värsta huvudvärken jag har haft på länge! den gick inte bort även fast jag drack stört mycket vatten och tog två iprem.. Somnade kanske vid 4 eller något. vet inte riktigt för jag har en regel att INTE titta på klockan när det är dags för att sova. för om man gör de och man bara ligger vaken så blir man bara stressad när man ser att klockan bara tickar på! så det är ett tips för alla er. titta inte på klockan när ni ligger i sängen på nätterna o har svårt för att somna!
Just nu sitter jag och pluggar geografi. Vill inte halka efter i allt för många ämnen och geografi är något jag kan jobba på hemma utan någon lärare. Så ja, om en halv uppgift till så har jag uppnåt gkraven på den uppgiften! WOHO. Ska läsa två sidor och skriva i lite a och b grejer i dokumentet sen så får jag vara klar för den här gången. haha Pusspåerfrånmigochester<3

ändrade sommarplaner?

Okej jag är fortfarande sjukt men ett litet meldande gjorde men ganska så glad. Vem vet , kanske blir en drömresa isommar? Hoppas på det. Mamma tyckte det lätt roligt och intressant! Blev grymt taggad och glad. Får väl hoppas på det bästa nu. Haha eller hålla tummarna på att jag får svar rättare sagt. Oh helt underbart! det här kommer jag leva på hela dagen. det fick mig liksom att känna mig så mycket bättre! haha


Sjuk

Stannade hemma idag. mår inte alls bra. känner mig yr, illamående, rinnig näsa och halsont! och sen en liten feber på det. Jippii va kul, eller inte. Ska snart kolla på Harry Potter och sen får jag väl försöka sova bort allt det andra. Hatar att må dåligt, i dont do sick person !

sjukdom på ingång ?

Fortfarande krasslig, känns som att febern är påväg oxå. får se om de är över tills imorn. Har som sagt missat fyra mattelektioner i rad. inte så himla bra kanske! Natti, duschen kallar .

sömnlös natt = förskylning

Söndag som vanligt. och ja  vad betyder det? Lång sovmorgon - barnträning - elitträning - bums i säng! gamla vanliga schemat , men är ganska kul!
Hade väldigt svårt att sova inatt och under den tiden som jag bara låg där kom det en bacill som nu har gjort mig förskyld! kul ? nej verkligen inte.

Två månader och sju dagar

det är sjukt ! om två månader och en vecka fyller jag 18! inte 8 utan 18.. känns ganska konstigt fast jag säger det nästan varje dag så har jag svårt att vänja mig vid tanken att lilla jag ska bli myndig, få rösta, dricka alkohol lagligt, krogen och helt enkelt räknas som vuxen av staten.. och körkort !! fast så långt har jag inte kommit än. har bestämt mig att ta det när jag slutat skolan och innan jag drar ut på egna äventyr och upptäcker världen! känns konstigt men ändå spännande . JAG 18 !! :D inte alls långt kvar..

söt liten flicka ! som nu har blivit stor och snart bli myndig :o

Imogen Heap - Hide and Seek

kan inte riktigt sova. har för mycket tankar i huvet. har ingenaning varför att kom nu. Jag har ju varit glad hela dag. satt på en gammal låt som jag och faanny alltid lyssnade på. och den fick mig att tänka en massa saker som har verkligen ingenting med henne att göra! hon är en av mina bästa vänner. thats it! Det är ganska lugnt i livet just nu. men endå känns det som att saker som inte ska ske händer. kan inte riktigt sätta fingret på vad det är för något jag syftar på. men låten som för övrigt är riktigt bra fick liksom igång tankarna. Tror ni alla har varit med om det här, det är nog ganska vanligt att en låt kan få ens tankar tillbaka och börja snurra runt som mina gör nu. Får väl stänga av musiken och sätta mig och läsa lite i boken så allt försvinner, brukar hjälpa. Godnatt

låten jag pratade om. lyssna


Idol 2009

hur kunde detta ske ! älskade reza är ute ur idol! hon är långt den bästa sångerskan som någonsin har ställt upp i idol! lätt en idol för mig. hon berör mig som ingenannan av idol gänget. Hon är jag håller alla fingrar och tår jag har för att det ska gå bra för henne. både i sverige och utomlands! ska verkligen verkligen köpa hennes skivor, för de bara måste komma många! hon är grym finns inte ord för att berskriva hennes röst. Just love her <3


Grattis Mamma <3

min älskade mamma fyller 52 idag! Jag Älskar Dig ! <3

f*ck va brun jag va!!


Systrarna Lissmats åkte precis hem. Hade hur roligt som helst igår! Ville knappt åka till bion igår! Så kul var det på gviken! var som världens största poolparty med DJPetter och hela upplevelsebadet bara för oss! GRYMT
Vi gick upp vid kvart i och hann precis till filmen. Twilight är verkligen bäst på bio. har sett den över 20 gånger o trotts det satt jag och grätt flera gånger! En halvtimmes rast fick vi mellan filmerna och där höll dom också i en new moon tävling! som jag är någolunda irriterad på eftersom dom lottade ut priserna när vi kunde typ alla svar, eller johanna rättare sagt! haha
New Moon, vet inte riktigt vad jag ska säga. Filmen var precis som boken. Alltså för mig tidsfördiv. Satt och väntade på att han skulle komma tillbaka. men dom hade verkligen lyckats med att få med allt det viktiga. Så det var riktigt bra! Bara 7 Månader till fortsättningen. och då har nog Alex hunnit hem också? :)<3

Torsdag

Bästa torsdagen på länge. sovmorgon till halv 11, två timmar på stan med anna och hittade en fin present till mamma som fyller år imorgon. Städat hos eva och därmed tjänat lite pengar! KATCHING. och om några timmar ska jag och tjejerna ta cykeln hämta ut biobiljetterna för att sen åka vidare till Gvik och bada med skolan! för att därifrån åka snabbt som f*n för att hinna till Bion.! Jag tror att vi klarar det. haha Filmerna vi ska se är Twilight och New Moon. Har längtat ihjäl mig och om några timmar ska jag få se min älskling på Bioduken igen!


Som ni kanske fattar är jag på edwardssida! <3<3<3

årets julklapp!


Filmdags

blir en gammal goding :) perfect body najjs

Svinsprutan

sprutan jag och mamma tog igår mot svininfulsan har ju kommit med en del bieffektingar. känner mig helt slut och har varit så hela dagen. har gått runt och frysigt som en galning och när jag kom hem så började jag må illa och trodde jag skulle spy. som tur har jag inte gjort det än men tempen har gått upp mer än 1 grad sen jag kom hem. Aja det blir nog en tidigt kväll. Måste få bort det här så jag kan följa med skolan till gvik och sen den livsviktiga bion som jag har längtat efter i snart två veckor!
nu Ropar soffan på mig igen.. har legat här i flera timmar nu.. -.- haha. pappa kommer snart hem med glass och annat gott. det kommer nog hjälpa !

4 bilder från Jcupen

bilderna är inte mina utan jag har nallat dom från Julia Wetsermark på Facebook. Hoppas det var helt okej, bilderna va jätte fina. gillade dom väldigt mycket.

I Love You Till The End

dagens låt, helt obeskrivligt bra. och gissa vilken film låten kommer ifrån?


Nervös

Blir nervös när jag bara tänker på det , men nu har jag iaf fått en tid! onsdag halv 4. då ska jag äntligen få reda på vad som är fel på mig. hahah
Sitter i skolan och första lektionen har slutat. vi har snart lunch och sen UF tid. ingenaning om vad jag ska göra under den tiden. kanske börja med att utforma programmet eller något annat sköj!

Ska göra något jag har dragit ut på länge nu..

och nu måste jag verkligen göra det. det onda går inte bort och det har gått flera veckor nu! Skulle ha gjort det redan på engång men var för rädd att de skulle säga att jag inte fick forsätta. Och om något sånt händer så är mitt liv verkligen förstört! Jag älskar det, finns inget bättre. men jag måste vekligen nu. det blir ju bara värre. Får ta och lämna Ester hemma nu. måste gå dit och iaf prata med någon...

Avensjuka idioter!


Vi vinner allt ! står på allt! och har dom högst utgångspoängerna som man kan ha? och vi kör enkla volter. jovisst! kolla själva så ska ni få se..


Måndagmorgon

gissa vad jag gjorde imorse. något jag gör nästan varje morgon efter en helgstävlande.. jo försov mig! och självklart hade vi ju matteprov på den lektionen. känns ju värt ! eller inte. sen så fick jag veta att jag hade glömt min plonbok på bussen igår. en tjej som jobbade på bussföretaget ringde och sa att dom hade den på deras kontor och jag fick komma och hämta den när jag ville. jag uppfatta inte riktigt var det var någonstans så jag får väl vänta tills pappa kommer hem och hjälper mig med att hitta dit! Just för stunden sitter jag i pjamas och ester ligger in kurrad i mitt fluffiga täcke och sover. Ne ska nog sätta på något avsnitt av Playa del Sole innan jag åker till skolan för dagens lektion som börjar halv 2. Choho.

JC 09

Äntligen hemma, eller så kan jag ju inte säga för nu när allt är över så vill jag ju bara åka tillbaka o göra om allting! Lördagen var grym för alla tre lagen, mitt lag körde på hur bra som helst och fick 7.95 i tumbling, 8.5 i trampett och fristående! och gick därmed vidare till final med lag 1 som vann kvalet. Sen på kvällen åkte hela gänget till liseberg och gick på julmarknaden förutom jag och 4 till som stannade hemma i klassrummet och hade tjejmys. Söndagsfinalen var även den grym. alla finallag körde på hur bra som helst och tillsist knepp lag 1 guldplatsen med slutpoängen 27.05 och vi kom 5a! är hur glad som helst. det nya friståendet gick jättebra och vi fick hur höga poäng som helst, 8.75 och 9.25! Grymt grymt grymt.

filmer och bilder kommer när tränare eller någon annan lagt upp. själv så var våran kamera urladdade så inga filmer kommer från mig.

GÖTEBORG

om 4 timmar går bussen från Örebro för att ta oss glada tjejer till Göteborg. Tror det blir jättekul. känns bra efter veckans träningar så det är bara att tare lugnt och göra det man är bäst på! Gymnastik. har sagt det förut men säger det igen.. gymnastik är det bästa som finns på alla sätt! Tror inte de är någon annan sport som har samma känsla på vi på gympan. Kompis med ALLA, även om den är 28 eller 11. Alla har lika kul och när man kommer till hallen lämnar man allt grått i vardagen och äntligen får man göra något som man älskar. allt flygga runt som en vante i luften! och sen grädde på moset är ju att få åka och tävla med sina älskade och underbaraste vänner. Det är liksom det här jag antaglien kommer komma ihåg när jag blir gammal som mormor. Känslan, kärleken och passionen till min idrott. Ska aldrig radera minnena, bilderna eller medaljerna. det är mitt liv, det enda jag är riktigt bra på och det ända jag brinner för på riktigt. Sen att jag har ett sånt stöd från mina föreldrar och bara ett stort plus i kanten. dom åker alltid ner och kollar, hejar och ställer alltid upp! Älskar er era tokar. Som idag när vi åker, tro inte att dom ska upp tidigt tidigt imorgon för att åka ner och se alla örebrolag tävla i samma pool. Hur kul som helst. Oh nu blev jag jätte taggad! får väl se till att städa hos micke fort så jag kan få åka snart.
hälsa oss lycka till ! <3


:)

Clara sitter i soffan med en sovande ester ha famnen. tror fröken blev helt såld på henne!
men nu blir nog att sprina runt på tbs o sen sista träningen innan jcupen som vi åker till imorn.


Dagens


<3

dreams come true

18:12

ligger i soffan och kollar på EMA. det är repis och single ladies vann precis för bästa video!
må ju säga att den är riktigt bra. väldigt häftig och så. skulle verkligen vilja kunna skaka sådär. fatta häfigt att dansa så på dansgolvet om två månader när det är min tur att gå ut ! ska allt se till att lära mig det där. har ju somsagt två månader på mig innan jag fyller 18! 18 18 18 ..

kollade på fråga olle dokumentären igårkväll innan jag gick och la mig och må ju säga att det såg riktigt najs ut! det var det anvsnittet när dom följde några ungdomar till sunny beach. fest sex sol och bad! en hel sommar i Bulgarien. Må ju säga att jag blev rätt så taggad på att dra med mina tjejer nu nu NUU! dock verkade dom inte lika taggade på att åka dit när jag sa det. haha Anna har större planer som jag inte aldrig kommer ha råd med, och samma sak med julia. får väl åka på min egna resa till sunny beach medans dom åker på 10 000 krs semester till andra sidan jordklotet. Haha


Årets reklamfilm!


röd randiga händer

jag och ester sitter o soffan och leker med en liten kartongbit som jag kastar och håller i samtidigt som hon gör allt för att få tag i den ! kul är det och hon är så himla sött när hon leker men endel rivsår och bitmärken får man tåla. därför mina händer kommer vara gulligt rödradiga imorgon. tur att hon inte är så stark än!


linnex köpes !

någon som vet var man köper linnex i den här stan ( örebro ) ?! behöver ett sift tills helge. vill kunna köra allt utan att det känns som att allt ska gå av .. så snällla om du vet någon liten butik! SÄG TILL! tack.

är ganska så seg, vet inte riktigt var knapparna sitter på tangentbordet. haha ska väl sova snart för att kunna orka gå till skolan imorgon! Pusselipuss.

Skola

en utav 3 inlämningar avklarade! engelskan har jag inte ens börjat på och den ska vara klar på torsdag. boooring! suger på engelska. visste ens knappt hur jag skulle beskriva vägen för en turist igår när han frågade mig vägen till Clariton hotel från berncenter. fail! men jag tror han kom fram iaf. jag peka lite och använde min krasliga engelska.
Vi har håll för tillfället. nästa lektion börjar 13.35! får väl fortsätta plugga lite. engelska eller fekB.. humm

söndag och obehagligdröm!

Veckans sista dag, söndag! och jag ska tillbringa den på samma sätt som jag alltid gör på söndagar. Vakna sent, äta en stoor frukost samtidigt som man springer runt med Ester på armen, klä på sig och dra till OP skolan för att träna mina små gullungar. dock är dom som små demoner ibland, men det är fortfarande lika kul varjegång! Sen på kvällen är det alltid träning. idag inför JC som är nästa helg. ska bli kul o tävla. Älskar känslan att stå på golvet. + att mitt lag är först ut på fristående golvet med det nya friståendet. spännande spännande!

angående andra delen av rubriken så hade jag en ganska hemsk dröm. eller den va mest obegalig och nu känner jag mig ganska stressade över att någontign kommer gå fel när jag och pappa hämtar trampetten på Oscaria. det är så att vi ska få en trampett till barngruppen idag. och jag drömde att ingen ville hjälpa mig att få med mig den från hallen till OPskolan... det va jätte jobbigt att stå där på kanten av vägen och bara se pappa , charlie, micke och massa andra människor lämna mig kvar där. låter kanske inte så jobbigt men det var det! var helt ensam.. Som tur va så hände det någonting när charlie gick ifrån mig upp för en backe och bara sådär stodd Linus brevid mig och sa att allt skulle ordna sig. Och det gjorde det. Vaknade efter att han och jag kommit fram till OP och jag kunde ha trampetten till barnens träning. Vet inte riktigt varför jag drömde det här. Må ju säga att jag va ganska sur på pappa när jag vakna eftersom han lovat mig att hjälpa till med det här. fast drömmen hade ett lyckigt slut så kändes det bra. haha
får nog ringa till linus sen o säga att han va hjälten i min dröm ! haha


Ny design igen.

japp så går det när man har tråkigt och kvällens planer inte blir av. Aja får väl försöha hitta på någonting annat då. det är sånthär som är så jobbigt med helger och när allt är mörkt och trist.

ordet börjar på t och slutar på åkigt !

måste alla vara så tråkiga? har absolut ingenting att göra o vill typ åka till mberget, bada/sola, eller bara umgås. men icke sa nicke . många är sjuka o andra har annat supertråkiga saker för sig... förstår inte! haha får väl ligga här o tycka jätte mycket synd om mig själv för att suger :( buhuu!

Idol 2009

Mariette hängde löst ! hur gick det till om jag får fråga ... blev lite nervös där. men vet ju aldrig. nästa vecka får Eddie åka ut så är de absolut bästa kvar! Om jag skulle få bestämma top 3 så bra det, Reza, Mariette och Erik! hejahejaheja.


Fredag

känns som att klockan är typ sent på kvällen fast den bara är 2! ligger i sängen och glor och gör inte alls mycket.
har redan varit i skolan, bara en lektion på fredagar. träningen börjar 6 så ska nog sova lite innan den.
håller tummarna för att anna pluggar sönder sitt huvud nu så vi kan få komma till henne ikv :) haha vill ha myskväll med mina hunnybannies <3 spela bus o gh ! YEAH dags för lunch. babye

Kom igen nu BrittMarie, kör för Faa-an

träningen gick brabra. laget köttar på och det kommer nog funka super på tävlingen ! bara andra varvet framåt.. men wtf :D grymt kul o tävla på något nytt! tagga tagga tagga. är bara ryggen som inte riktigt vill vara med till 100 %. alla bakåt röresler med överkroppen har blivit tabu för min del. får ta tag i allt efter jcupen.
Nu blir det mer choklad och hockey. sen ska jag, äckelbollen springa upp till duschen. puss

tjejer där har ni videon! så grymt roligt.. LOVE IT


Vinter

Ne, se de snöar , ne se de snöar det va väl roligt hurra.
nu blir det vinter nu blir det vinter som vi har önskat hurra.
nu tar vi kälkorna fram och skidorna på, o sen vi åker i backen hej va de ska gå!


Skratta och le eller gräva ner sig och sörja?

inga ord kan förklara alla saker som flygger runt i mitt huvud just nu.. hänger inte riktigt med. Saker händer för fort. och nej testet på fb om daglig lycka stämmer inte punkt slut.

Do you want a lover, or do you want a life?
one hand or the other, the butter or the bread knife?
Do you choose Winter, Spring, Summer, or Fall?
It's driving me crazy...
That I can't have it all.


Bra start på dagen.

Ester väckte mig imorse av att hon letade efter någon att gosa med efter att mamma åkt till jobbet. Klockan hade inte ringt än men jag kunde likagärna och upp och hjälpa henne och sen ligga och gosa med älsklingsEster.
just nu är ja i skolan och jobbar själv med UF företaget. Vet inte riktigt vad som ska göras. få vänta tills Emelie komme rom drygt en halvtimme. Ikväll är det träning som vanligt. Tror det kommer bli riktigt bra till Jcupen! kötta tjejer! Tycker vi satsar på vinst iår igen Örebro :) tredje gång gillt på Jcupen.. OYEAH vi är så jävla bra . vill bara påpeka det. haha Aja ska väl forsätta jobba lite. Puss på er <3

60 frågor, gud så kul !

1. Vad är ditt mellan-namn? Krisitna
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? när jag va liten ville jag heta Mona , men jag är nöjd med Ellen!
3. Är du i ett förhållande nu? kan man väl säga ^^
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? sest i typ 4 månader
5. Vem var du tillsammans med sist? G
6. Får man fråga varför det tog slut? jadu , bara blev så
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Yes
8. Vem vet mest om dig? mhmm, Anna, Emelie, Fanny o Sofia kanske :) o sen mor o syster
9. Vad gör du på fredagskvällar? bror på, tränar, festar, hemma mys, vänner. lite olika
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Sex and the city the movie <333
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej
12. Har du någonsin varit full? Haha jaa, rolig huvudvärk morgonen efter!
13. Har du testat droger? Nej men har blivit erbjuden
14. Röker du? Euw, äckligaste som finns !
15. Snusar du? never ever
16. Saknar du någon just nu? Vem som helst. är så jävla sällskapskåt!!
17. Hur mår du idag? Bra tack själv ?
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Ett (: frisk prick!
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var i Belgien med Melina och Denise :) EM i Truppgymnastik
20. Bästa minnet från sommaren? resorna !
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Finland !!
22. När var du där? för två veckor sen :)
23. Är du rasist? nej, jag är snäälll
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? Örebro/Linde ? haha
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar/tjejer? mix it up ! haha spelar ingenroll
27. Ser du fram emot någonting just nu? Att få gå till skolan !! ärdumihuvetjagvet..
28. Sköter du skolan? Jaaaaa, jag är duktigt
29. Vad hade du för betyg förra terminen? mitt medelvärde ligger på 13 just nu ! o jag är nööjd
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG , o kommer aldrig glömma den dagen !!
31. Vilket ämne var det? flera? SVENSKA , MATTE !! :oo haha
32. Har du fått ig på ett prov? hahaha jaa x) fick göra om tyska provet 5 gånger i nian x)
33. Har du spelat/spelar du i ett band? GH Band edition ;)
34. Anser du dig vara intelligent? Smart som en ärta
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? de senaste 17 åren
36. Vilken va den värsta tiden då? Cant remember
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej !
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej !
39. Har du haft sömnproblem? Haft ? har !
40. Hur ofta gråter du? kan inte lita på mina humörsvängar.. 1 - kanske 7 gånger i månaden .
41. Vad gör du när du mår dåligt? ringer till dom jag litar på. tuggar på kudden och försöker somna
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? mamma eller mina älsklingar<3
43. Vill något av dina ex ha tillbaka dig? Hope not
44. Vilken klass går du i nu? BP08A
45. Vilken skola? Thoren Business School ! Hell yeeah
46. Har du varit otrogen någon gång? nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? nej
48. Är du stolt över dig själv? Ja
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Hela paketet ;)
50. Vad får du ofta komplimanger för? Boobsen ;) HAHA
51. Har du lätt att få folk att skratta? om inte så börjar jag skratta själv
52. Cocacola eller fanta? Fanta freee
53. Har du några talanger? OM jag har
54. Vet du om någon är kär i dig? njea, men håller tummarna före
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja Ja och Njea
56. Vad står det i ditt senaste sms? Ska vara med mannen min, en annan dag<3
57. Hur lång är du? enochsjuttii
58. Hur mycket väger du? venne riktigt, men ligger över 50 sträcket
59. Vilken storlek har du på kläderna? S och M
60. Har du svarat ärligt? Jaa

Piece of Life.

sista dagen på lovet och halva dagen har gott. Emelie kom hit vid 1 och Piece of Life UF togs upp. och vi har kommit en bit nu. vi har också börjat få igång med startkapitalet och imorgon drar vi igång ännu mer.. :D sweet
har inte så mycket att säga. är trött och har lust att gå ut på en promenad eller något annat mysigt. ligger bara i soffan med datorn, emelie brevid och ester på andra sidan som bara sover. hejdåhejdå

Hjärnan bakom flytten... JAG

hemma efter en ganska lång dag. men var faktiskt roligt! trotts en dålig nattsömn och jag va ju kanske inte på mitt bästa humör då heller.. Aja alla har vi dåliga stunder och jag hade en av mina igår..
Men dagen! Tjockasläkten skulle träffas utanför resturang svalan för att äta lunchbuffe och sen gå och titta på Hjamlar revyn. Maten var grymt god och jag va proppmätt och är det fortfarande hela dagen efteråt.. Mitt under middagen ställer sig morfar upp och ska hålla ett tal. det handlade om deras resa hit till Örebro och hur det hela gick till. han tacka alla för att ha hjälp till så mycket med flykten och deras vardag här i Örebro. men mest ville han och mormor säga tack till mig! Jag som faktiskt är källan till att dom flyttade det hit!! Det var på Juldagen och vi satt och åt frukost när jag frågade dom varför dom inte kunde flytta till Örebro? Eftersom alla vi bor här och alla skulle må så mycket bättre. jag lovade att jag bla skulle komma över på fika o umgås ! och två månader efter det så bodde dom i Örebro.. grannar med oss.. Att en liten fråga kunde få en 88 åring man med hustru på 86 att flytta! känns faktiskt bra att jag är tanken bakom allt :) och att dom inte har glömt det. för det här fick jag idag en bamse kram av båda och ett paket som innehöll en Pradisask!! Kunde inte bli bättre. choklad är min stora passion och som Linus konstaterade idag så äter jag påtåk för mycket godis.. men what the hell! i only lives once!! haha
Imorgon är vi Thorenare lediga. studiedag! och jaa, jag ska tillbringa dagen med studier. Emelie kommer hit någongång på förmiddagen och då ska vi börja fixa ordentligt med A Piece Of Life UF.

Så det är dags för mig att sova. eller börja slappna av och kanske titta på ett avsnitt. Godnatt <3


RSS 2.0