Sjuk

Stannade hemma idag. mår inte alls bra. känner mig yr, illamående, rinnig näsa och halsont! och sen en liten feber på det. Jippii va kul, eller inte. Ska snart kolla på Harry Potter och sen får jag väl försöka sova bort allt det andra. Hatar att må dåligt, i dont do sick person !

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej!

Eftersom jag fotar med Nikon så rekomenderar ju jag det såklart, hehe:) Jag fotade med en Nikon D40 i väldigt många år och den är perfekt för nybörjare, enkel men ger ändå väldigt bra bilder! Den finns nog att köpa rätt billigt nu, kanske mellan 3 till 4 tusen? Sen finns även D60 och D80, dom är ganska lika. Fast nu har det kommit ganska många nya, har inte lika stor kolla på dem. Men tex Nikon D3000 ska tydligen vara väldigt rekommenderad för nybörjare:) Den kostar minst 4320:-



Om du är osäker och vill veta mer så är mitt tips till dig att gå in till en riktig fotoaffär med personal som jobbaar med bara kameror, istället för att gå till t ex Expert eller elgiganten som gärna bara vill sälja så dyrt som möjligt:)

2009-11-23 @ 14:31:52
URL: http://clundstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0