OMG , stackars liten !!

( klicka på bilden för att komma till anonsen )

Ja bilden är äkta och jag har inte gjort någonting med den. Hitta den nyss på google o fick värsta chocken. Stackars flicka! 17 år, ny bliven mamma och en helt förstörd mage! det är sjukt.. 17 ÅR och en mage som en gammal tant! man blir ju inte alls speciellt taggad på att få barn när man ser dendär bilden. fyfan. älskar barn och vill ha barn i framtiden, men får nog ta och samla in lite pengar OM något såntdär skulle hända mig! Herregud, tack för att jag inte är med barn nu ... hahaha då hade jag nog svimmat o blivit livrädd.

Grattis till :

SOFIA HAMMAR , 17 ÅR <3



& ELLINOR , min kusin :D<3


Heldag i hallen

Kom hem för typ 2 timmar sen efter att ha varit i Oscaria sen 9 imorse. Mötte upp alla ÖGFledare på Scandichotel för att äta frukost. Tyvärr så är jag ingen frukost människa utan jag blir mätt på typ två mackor, jätte konstigt eftersom jag äter som ett monster under resten utav dagen. Hur som helst så satt jag och lunkan och pratade om hennes Magaluf resa nästan hela tiden. Och det gjorde bara mig ännu mer taggad på min och tjejernas resa nästa sommar! Längtar som fan, de kommer bli magiskt.. Efter frukosten så va det dags för en tipspromenad, jag o lunkan va inte alls för bra på det och vi hade tillochmed fel på frågan som handlade om mig. haha! " Vem är vigast i munnen? Ellen , Fia eller Amanda?!" hmm , inte visste jag att vi skulle äta kolasnören utan att använda händerna, och det är något jag är riktigt bra på! haha. Jo för det va så att vi alltid hade den tävlingen på alla klass och sånt när jag gick på Hovsta och Mellanstadiet. Så ja, jag har min teknik som verkligen är inövad. muhaha
Vi hade massa övningar och lite så. och vid 4 kom det massa barn och testade på gympa. Va helt slut efter att passa massa små och söta galningar på volt och flickisar... haha. Blev helt kär i en liten kille som hette Johannes. och det bästa är att jag tror han storasyster och en av dom som ska börja i våran barngrupp på söndag! Oh han va helt berdorande.

När jag kom hem blev det att äta upp glassen som blev kvar sen igår när Emelie var här. Trodde inte jag skulle få hela för mig själv men så blev det... tur eller inte, vad tycker ni ?
Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på ett till avsnitt av Sex and the city. den ända serien som jag verkligen älskar. kan nästan alla repliker i hela filmen + att jag börjar lära mig avsnitten nu. Love it <3



Djupa hav och vatten skrämmer mig

Om en liten stund åker mamma och pappa med jennie ( som precis kommit hem ) till hagfors och det betyder att jag och charlie blir själva hemma. dom har köpt hem biff och pommes till middag som antagligen jag får fixa till själv sen. Igår va jag ute med mina honies. Vi var i brickeberg men blev utslängda efter bara någon timme. Vi gick mot stan men efter en stund o väldigt mycket tjat så tog jag bussen till Björkhaga för att sova hos linus medans dom andra gick till max. Jag har verkligen världens bästa vänner. dom förstår mig ( oftast, haha ) och ja, dom är bara underbara! Skulle aldrig klara mig utan er. Vakna till 06.49 imorse utav att alex skickade sms o sa att hon skulle gå på planet nu. Hon har antagligen inte kommit fram än. skulle tro att hon är någonstans över atlanten nu och tittar på film eller sover. Det ska ni veta om mig. jag har skräck att flyga över öppet vatten! Jag har jättesvårt att bada i djupt vatten, vill liksom se botten när jag badar och sånt. skulle aldrig i hela mitt liv simma ut i ett kalkbrott tex. Har varit så ända sen jag var liten. Då trodde jag till och med att det skulle komma ett monster och dra ner mig under vattnet så jag skulle drunkna. Antar att det sitter kvar någonstans. så min värsta dröm är att störta ner i tex atlanten. Skulle mycket hellre landa på ett berg även fast det är en självklar död. för det djupa vattnet skrämmer mig verkligen!

Nej nu ska jag nog ta och gå till ica eller nått, köpa mig lite choklad och sörja att den här kvällen/dagen inte kommer vara så rolig. Men jag klarar mig nog. haha har väl bara haft för många göra-ingenting-dagar den här sommaren..

Grattis Dalila !

17 ÅR IDAG !


Gammalbild från skolavslutningen i Julas

Tyskalektionerna framöver

hej bloggen. jag ju säga att jag har haft en riktigt bra start på den här dagen. Ställde inte väckaklockan imorse utan vaknade av mig själv vid 10. Hur skönt som helst. Åt hemma med mamma och tog det bara lungt hela förmiddagen. Skoldagen började 12.55 med matte. vi fick ett några uppgifter som ska vara klara nästa lektion och nu har vi tyska. Väldigt lugn och skön lektion. kommer nog faktiskt gilla tyskalektionerna på fredagar! Vi har fått i uppgift att skriva en blogg varje fredag på tyska samt att fika under tiden. hur skönt är inte det! Nästa vecka är det min tur att visa upp mina baktalanger!
Nej måste ta och sätta in mig i de tyska tänkadet nu och gå över till ellenheldert.blogg.se/deutsch. Puss så länge så hörs vi mer ikväll.

Min Sommar i bilder


sommaren började med skolavslutning efter ett roligt år på TBS


Midsommarfriande i Kloten med Mamma o pappa och en massa lindesbergare


För att sen åka direkt till Italien med världens bästa gäng <3


Fest med girlsen


Lagfest


Åkte till Spanien med familjen och Diyar :)


Ramla på en cykel, blödde ner en helgata och har numera ett jack över högra öga! ( aldrig varit så rädd .. )


En vecka som ledare på Sportscamp


Mycket fika och kortspel hos mormor och morfar med charlie


Shoppingturer med Anna


Två dagar i Hällefors


Tvådagarsresa till Stockholm och hem till Storasyster Jennie ( som kommer hem ihelgen ! )


Pool/glasskväll hos Sara med tjejerna <3


Vattenskidor och kräftskiva hos familjen Granberg


Mys hos Julia med Johanna o Anna


Färgade håret mörkt


Kickoff med laget samt träningsläger

och sen började skolan och nu är snart hösten här. deprimerande att allt gick så fort! Nästa sommar kommer bli bättre roligare och kanske mer händelserik. Jag och några planerar roliga resor som jag ser framimot ! oh längtar redan..

Torsdag

jag har ingenting att göra. mitt rum ser förjävligt ut men jag är påtok för lat för att orka städa. Men måste faktiskt göra det.. Skolan började vid 10 idag. En lektion men den va låång. 3 timmar historia A med martin. roligt och intressant. Igentligen ska vi ha nån timme till efter lunchen men vi fick en uppgift att göra istället till nästa lektion så det är ju inte helt dumt. Nu är jag iallafall hemma o gör ingenting som ni kanske fatta. måste måste måste verkligen städa , men nej det är för tråkigt ! haha fyy. Träningen börjar inte fören vid 7 ikväll och slutar vid 10. ovanligt sent för oss men de gör inte mig något eftersom jag har sovmorgon till 1 imorgon! riktigt najs. Matte och tyska är det som står på schemat då, låter väldigt tråkigt men det blir nog bra.
 

Daniel o jag, för er som inte sett filmen lär ju gå in på facebook nu och göra det. haha snyggast på Thoren!

Mör i bena

Haha fy vilken plojträning. Mattan gick helt okej. vi tränade på voltöppning-rondat-flickis efter som det ska bli mycket mer värt i det nya bedömningsreglementet. Men aja det är rätt så kul när man kommer rätt. dock gjorde ju jag inte det. Kom för nära hela tiden så det va omöjligt att göra nått efter men det kommer snart !
Skolan va helt okej. gjorde inte alls mycket. Lärde känna dom två nya lärarna lite och sen typ inget mer Alex kom och åt lunch med oss i bastun för första och sista gången.. Hon åker på Fredag. finns inte ord för hur stört mycket jag kommer sakna henne! minst 10 månader utan en av mina bästa vänner. det är svårt.. Men hon finns ju på nätet så jag kommer ju inte sluta prata med henne helt. För de skulle ju aldrig gå!

Imorgon blir det skola till typ 3. Hem till Eva o städa vid 4 och sen direkt möta upp Linus, Anna, Nicklas och Fanny. för Alex ska ha något säga-hejdå-grejs hos henne hela kvällen o det är nått jag verkligen inte tänker missa!


det här är verkligen en av mina favorit bilder på mig o Alex. den är fin och rar på något sätt. taget i februari 2009

Imorgon börjar lektionerna ..



ah men fy vilka jobbiga dagar då.. eller inte! den enda långa dagen är på måndagar. börjar 8.35 o slutar 16.40 men det kan man nog överleva om man har sovmorgon på fredagar till 12.55! det här schemat ska vi bara ha tills Oktober vilket är tills vi går ut på APU. Absolut sämsta månaden att göra något sånt! Jag hoppades på att göra den i november så jag skulle kunna vara hos martha i sthlm. men glöm de, för ellen ska tävla NM o måste nog vara hemma o träna med laget då. ska prata om det med mina tränare o så vad dom tycker om saken.. skulle vara så kul att göra APUn på 3 ..

söndagsslö

få vilken segdag. Jag och emelie har bara legat i sängen och surfat med våra datorer. och i stunder i mellan sovit, iaf jag. Om 10 minuter ska jag cykla till träningen. Är utvilad nu och kanske lite för utvilad för att träna. Hoppas verkligen att vi får snurra lite nu vill komma igång med volterna, det är ju inte somsagt så kul att bara köra grunder och styrka, fast det är det som är det viktiga. men nu är det faktiskt mindre än två månader kvar till NM ! taggat.

Elittruppens Kick-off

Har varit igång hela dagen. Vaknade halv 7 i börkhaga för att cykla till olof plames en timme senare där själva kick-offen startade. hela dagen gick ut på att vi skulle åka runt stan och leta efter ledtrådar och göra visa uppdrag. Väldigt jobbigt men väldigt kul när man tänker efter. vi kanske va en aning neagtiva under själva dagens gång men nu när alla har kommit hem och fått vilat lite så har vi insett att dagen va riktigt rolig. Fem timmars cykeltur med lera i ansiktet, mcdonalds- hakklappar, ihopbudna händer bland annat. Men det värsta var nog när jag fick punka. Mitt humör va inte på topp och hade inte fått en matbit på hela dagen.. så lägger cykeln av när man är mitt ute i ingenstans. Piggna iallafall till när jag ( den enda som hade ombytte ) va tvungen att bada i bajsvattnet ( svartån ) för att få en ledtråd. inte kuwl. men vad gör man inte får laget? Snart så kommer det antagligen upp en massa filmer från dagen, så det är bara att håla utskick.


nu är det dags för mig att sova. ska försöka få emelie att fatta att jag orkar inte vara upp längre. haha
nattiii



Emelies Make Over



1. Emelies vanliga hår färg
2. efter en färgning, lite grått och lite grönt
3. en fin halvvarm brunfärg.

LIKE IT !

Oj oj oj , GULD på klasskampen



dom som vinner mest och är dom som är absolut bäst !

Martha på blondinbella.se



som ni kanske förstår så känner jag den här träningskompis som blondinbella har. haha
martha har varit en del av min familj sen jag var 9 tror jag :) alltid glad och det förvånar mig inte att hon är vän med blondinbella så pratglad som Martha är. Tyckte det va lite kul. Världen är allt liten ...

Hejdå ,

nu går jag till skolan, det är första dagen i dom nya lokalerna och med dom nya lärarna. tur att klassen är den samma iaf! Eller ah nästa iaf. Idag börjar ju min vän Denise på TBS. Vet inte om de blir i min klass eller inte men det märker vi . ska iaf möta upp henne om en kvart, inte för att jag tror att jag hittar bättre inne i skolan än henne men ändå. haha men innan det ska jag slå ihjäl charlie för att vara en skitstövel! eller vi ju inte förstöra linnet så får någ göra det när jag kommer hem. Han ligger nog kvar där som en säl i sängen då också..

Godmorgon

Sista dagen på sommarlovet och förtillfället sitter jag hemma hos anna och hon är i köket och diskar. jag är verkligen för lat för att erbjuda mig att hjälpa till. haha ! snart kommer erik hem och då ska han få äran att hjälpa oss att få igång tvspelet. har tjatat på anna hela kvällen och morgonen att vi ska spela giutarhero och när hon väl går med på det så ska det ju självklart inte funka :( ... ajaa jag ska spela innan jag åker hem. eller möter alex, men tror hon kommer hit. nej ska nog klä på mig nu. Puss


och sen är det ju så att ..

JAG HAR NAMNSDAG !



Tisdagskväll

om två timmar börjar träningen o jag har världens energi, ska hålla igång den hela kvällen! känner till och med för att laga mat, vilken jag kanske händer 1 gång varannan månad. men tror att pappa redan har börjat med det. annars hade jag stått där och antagligen fått skäll för att jag sjunger för högt. men det är ju inget jag kan rå för. Efter träningen ska jag iallafall åka direkt hem till Anna. Har fått order om att ta med Sex and the City boxen så det blir nog det , mat och giutarhero! i like it.


bilden är ifrån i Adam 18års fest som var i vintras, har använt den förut i bloggen men tycker verkligen om den .. <3

en dag åt ingenting

tisdag och alla börjar skriva om skolstarter och alla viktiga inköp som behövs till den stora dagen, min stora dag är på torsdag så jag har fortfarande sommarlov i två dagar. kanske inte så mycket och jag sitter mest i sängen o tittar på film. kanske inte låter så roligt att inte ta vara så sina två sista dagar men jag som person behöver några dagar för mig själv. då jag kan dunka musik tills högtalarna spricker, äta bullar till frukost, lunch och middag och gå runt i lägenheten helt sur och äcklig. Jag kanske har tråkigt för stunden just då , men jag har lärt mig att dessa tråkiga dagar lär mig att ta vara på de dagar jag har massa att göra och inte får chansen att göra det jag gör nu. Vara med mig själv, och den ellen ingen (förutom min familj) känner. Mitt rum ser förjävligt ut, men jag tänker inte börja städa. Inte idag, inte imorn och inte på torsdag heller. För jag är en lortgris som helt enkelt inte orkar.
Men om nästa dag, när jag är igång för fullt och har saker att göra, på tex stan, och när pengarna rullar in då ska parfymen jag hitta igår handlas in. den luktar extremt gott och den sitter fortfarande kvar efter en hel natt. vilken är extremt bra för då håller den ju längre.



tror det blir den här jacka i höst/vinter, har blivit helt förälskad i den ..

över en helg ..



allt började i fredags , och nu ser jag ut så här. mörkt mörkt hår! har verkligen inte vant mig än. får en liten chock varje gång jag tittar i en spegel. Har ju haft brunt hår förut men aldrig såhär mörkt. Tycker iallafall att det blev rätt så bra. Mamma tycker verkligen inte om det. hon vill att jag ska vara en liten blondtös på 17 år. men det finns inte så mycket att göra åt den saken när man är lika dum som jag och färgar håret bara på skoj och det blir gult. dock är det inte gult nu. Utan väldigt mörkrödbrun, och det är tusen gånger snyggare än gult fjortishår.

Träningsläger, dag 2

Sista dagen nudå.. Det gick helt okej igår. jag fick endel saker som jag typ inte fattat förut. fast man blev ju då väldigt trött på sista mattapassat men får väl kötta på det på tisdag eller nått. Efter träning och efter maten så åkte jag hem till Sofia. Fixade de så håret ser bra ut och spelade Giutar Hero. Jag har faktiskt gjort stora framsteg på det spelet nu, och det känns ju bra.
Idag så är det bara dans. Massa nya uppvärningsdanser. Kanske inte min favvogrej precis, men måste man så måste man. Vi hörs ikväll efter att vi har varit i Halsberg och då kommer det nog också uupp en bild på det nya (mörka) håret.


en bild från USM 08, dagen jag aldrig glömmer..<3

Träningsläger, dag 1

om en stund ska jag och mitt förstörda hår åka till hallen. Elittruppen har komma-igång-läger. både idag och imorn, vill träna men inte åka dit. förfan ! har verkligen förstört mitt hår. alla kommer få en chock när dom ser mig.. men ta det lugnt jag ska göra nått åt de på måndag, förhoppningsvis med hjälp av Anna och Johanna. Men aja jag får stå för mina hyfs och idiotsaker. Det blir säkert bra, på måndag... Kommer hem vid 18, då har vi tränat i 6 timmar, och imorn är det 2 timmar till, alltså 14 timmar på tvådagar av nonstop gympa! Vet att det är många som inte pallar men jag har fortfarande glödden kvar och jag brinner fortfarande för min älsklingssport, Gymnastik. Skulle aldrig sluta för att göra något annat. Gymnastik och liksom en del av mig och Ellen skulle inte vara Ellen utan det, eller sina idiotiska idéer.. fyfan Hatar mig själv för det här.
 

mys hos julia


he my angel !


onsdagslistan

onsdag är jag ligger o slösar i sängen. men inte länge till för jag har en hel del att göra :

* Städa rummet
* städa hos Eva
* Gå över till mormor o morfar
* Titta på kattungar !

Ja den största nyheten i vårat hus är att vi funderar på att köpa en kissemiss. något jag alltid viljat ha! och nu när Denise berätta om en viss ras ( ragdoll ) så har mamma o pappa börjat pratat om de :D dom är vita med blåaögon. precis som på bilden nedan ! så himla söta! Måste ta o sätta fart med rummet. Puss


de va som f*n


Sthlm och Granbergs

helgen va riktigt bra. Va hos Jennie i sthlm torsdag till fredag. Första gången jag åkte dit själv men det blir nog fler gånger ! Vi gick runt på stan, åt b&j glass, gick på bio och bara hade det mysigt i solen. På fredagen stecktes det i solen på en gräsplätt runt brommaplan, åkte upp på stan och luncha för att sen åka hem. på hemvägen hamna jag bakom en jobbig gubbe runt 40 års åldern. Efter ca 10 minuter började det med att snubben sänkte sitt sätta till max så mina knän klämdes och hans huvud va verkligen i mitt knä. jag blev irriterad och bad honom dra upp stolen igen. Han kolla bara på mig som att jag va dum i huvet o skit i mig !! IDIOT... hur som helst så somna jag men vakna av att gubben sitter o pratar med sig själv. elr ja kanske med ölburken som han hade i handen. Får man verkligen dricka på en buss? aldrig hört talas om. Jag kom iaf hem och då kom emelie hit. vi  hyrde film och åt massa godis. Dagen efter va det bara att gå upp för att packa om väskan och dra ut till Askersund och hem till familjen Granberg. Där va dom i fullgång med att åka vattenskidor, ring och liknade. Fyfan va kul det är asså! är riktigt stålt över mig själv eftersom jag kom upp på skidorna på första försöket! Dessutom åkte jag på mage och baklänges, något jag alldrig trodde jag skulle göra. haha Efter en dag på sjön blev det kräftor och grillat. Sisådär runt 12 tiden kom jag och Denise på att vi skulle spela Rockband och det höll vi på i 3 nästan 4 timmar x). i Slutet såg vi ut som två zompisar. hahah Kul vare iaf och nu äger vi på Easy iaf. hahahaha
Åkte hem igår efter en till dag på sjön och somna nästan på engång när jag kastade mig på sängen. hur skönt som helst!



Idag ska nog jag och anna åka ut på landet (björkhaga) och ha kennymaraton med linus! haha fyfan. älska kennystarfighter. :D oj blev ett ganska långt inlägg men helgen va hur kul som helst iaf och längtar nästan till nästa år då det blir wakeboard och en starkare motor! 

Det är inte munsår

clara är nog den klantigaste vännen jag har! hon ska alltid göra illa sig och när hon gör det så måste det alltid vara så dramatiskt. Den här gången har hon svimmat och slagit i hela anstiktet i marken, slagit ut en tand och läppen är en stor sårskorpa! Så nu kan stackarn knappt äta mat. Hon lever på sopor och yogurt.
Som ni kanske fattar så har jag träffat den här olycksfågeln idag. Vi åkte till Leken och badade med hennes mor. Vattnet va svinkallt så vi doppa bara fötterna. Och det räckte kan jag säga! Hela kroppen blev kall när man bara nudda tårna. Kom hem vid 3 och nu är jag snart klar för att möta upp Johanna för att ha filmkväll hemma hos Fille. Men det blir en tidigkväll eftersom jag ska åka med bussen 08.45 till stockholm.


två dagar

jasså så va man tillbaka, i sängen med datorn i knät. det börjar bli sent och jag måste nog sova snart.
de här två dagarna har varit bra och roliga med Bannyt och saruu. Fixat och donat och skoj på det. glassar, shopping, godisbitar, spel, sena kvällar, undgå polisen och göra sönder jeans med en osthyvel. bara några saker vi har underhållt oss med. Imorn är det onsdag och det betyder en dag kvar till sthlmsresan. är bjuden på filmkväll oss fille med girlsen, men vet inte när bussen går , men det ordnar sig. hinner nog vara där en stund iaf, de ska jag se till. Kan ju inte neka en riktigtjejkväll innan skolan drar igång om två veckor.
Så imorn blir det fixa och dona med biljetter och packning, torsdag-fredag = stockholm och lördag-söndag kvarnstugan och kräftskiva! har längtat efter något att göra så jag tycker bara om det här med att ha mycket att göra. men nej, nu får jag allt stänga av musiken och gå ocj lägga mig, för nu kom mammsi hem från eva. Godnatt

om tio mintuer ..

... kommer mina bunnies, lite planering inför terminen o lite annat smått o gått.


Helgen

Twinsen har precis åkt hem och jag sitter nu här i sängen o gör ingenting. funderar på att gå över till mormor och spela en omgång mulle eller kanske ta boken och sätta mig på balkongen. träningen börjar 6, om jag orkar. haha fy jag är verkligen inte i form för hårdträning men wtf det är ju kul!

Gårdagen va rolig. Massa vänner och massa skoj. Hitta ett fint och billigt linne på Gina som fick följa med mig hem tex. Älskar att fynda, haha! Efter stan blev det en snabbis hem till anna och spela Giutarhero. Herregud va jag tycker om det spelet. hur kul som helst och man blir verkligen förbannad när man inte sätter noterna. ( haha Om det inte blir nån träningen sen så kanske jag våldgästar Runessons... ) efter nån timme där mötte jag upp Julia, Johanna och Jennifer. tsm trava vi hit och hade myskväll. Julia åkte hem och tvillingarna sov kvar här.


RSS 2.0