18 HELA ÅR!

äntligen är min dag har! finallyy :DDD
little girl goes big ! YEAH

its only getting better.

tisdag och skolan är slut. men behöver ingentligen göra några uppgifter innan jag kan stänger ner skolhuvet helt. man kan väl säga att jag haft "rast" sen jag kom hem. GH <3 har börjar klara av låtarna på hard nu. haha känns bra o det blir faktiskt bättre o bättre! snart börjar top model, så det blir mellis framför det sen är det bums till träningen o kötta styrka!

BARA 2 DAGAR KVAR !!!

Grattis Willee

Jaaa :D lillewille fyller 18 och snart är det min tur att gå med i vuxenvärlden!

lördagmorgon

ohh va det är skönt o ligga i sängen o inte göra någonting, äta frukost. titta på film och mysa under täcket! lovely.
ska nog ta och dra mig här ifrån snart, en tripp tilll duschen och sen träffa Ludvig.
Det börjar lukta äppelpaj i huset, mumms säger jag! Måste hitta på något nu. puss hej

onsdag i snövädret

äntligen hemkommen från en heldag i skolan, eller ja vi slutade 10.00 men dagen känns otroligt lång eftersom vi var på en föreläsning hela eftermiddagen + biofilmen snabba cash. tycker den va bra men blev surare och argare för varje kvart kan man väl säga. trodde verkligen inte att den skulle sluta så. men om man tänker efter så var slutet inte så chockerande eftersom dom sagt hela tiden i filmen att man inte kunde lita på någon.. alla kör sitt eget race. men jaja den rekommenderas att ses iallafall. :) ska väl åter gå till det jag gjorde, kolla bekinis o klänningar och spela the sims.

gushh i miss u allready

Grymmaste datorn i stan !

yeess :D nu har jag fått den! må ju säga att den är fett cool och väldigt personlig. Riktig njöd, var bara sjuktsvårt att sätta dit den och få bort alla luftbubblor som blev under! men nu sitter den på min dator, ser grymt ut. YEAH

köp din egna här!

orkar inte mer

helt slut. ville verkligen inte gå upp i sängen imorgon. va så skönt o ligga där även fast jag missat väckarklockan igen... sitter o har engelska lektion nu. men pallar inte mer. fick oxå reda på att vi har fått en ny lärare i det enda ämnet som jag har mvg i. hahha fail! nu kommer allt gå neråt igen.. inte kul. Aja det är måndag och vi slutar 4. ska hem spela gh och kanske ta en tripp till ica för att shoppa inför nationella proven imrogonbitti som jag har tränat JÄÄTTE mkt till.. yeah -.-' eller inte!? Aja jag äger på matte bara att inse fakta. ska åter gå till arbetet nu kanske.. om jag orkar.

onsdag torsdag fredag lördag söndag


Sista mattelektionen någonsin

japp det är sant. igen mer matte för Ellen Heldert! o de firas med oreos i mjölk och en film :) byebyeee <3

hon har gjort det IGEN!

Eftersom jag har en låååång sovmorgon idag så valde jag själv att gå upp runt 10 för att kunna slappa igenom hela morgonen. och det har jag gjort! och precis som förra gången så kläättrar kattskrället upp till högsta hyllan! och idag var hon påväg till taket oxå. haha och sen måste jag berätta att jag äntligen hittat mitt i <3 gymnastics smycke igen! har varit borta i 100 år känns det som, och idag! bara för att jag letar efter något annat som jag slarvat bort så hittar jag det ! :D blev helt överlyckig. nu måste jag bara skaffa en fin skedja så jag kan använda det igen. den gamla var lite för kort.


heaven knows its hard time. i been waiting on my own to long.

sitter i skolan men orkar inte jobba. ryggen gör ont o mina läppar svider. men jag överlever. iaf tills ikväll när kyla kommer igen och när träningen drar igång och ryggen bultar som en hammare.. Den dumma sjukgymnasten sa 6 veckor och jag skulle märka står skillnad. det har gått snart 8 veckor och det gör fortfarande lika ont och jag har faktiskt inte kör ett helt pass. det ända som har hänt är typ att jag blir mkt starkare. tänker ringa o klaga!! jag orkar inte med det här längre. det suger helt enkelt.
Kändes iaf bättre igår kväll efter att jag fått se/höra/prata med alex igen. inget kan beskriva hur bra det kändes. älskar henne och saknar henne varje dag!
Jaja kanske dags och göra något vettigt. fortsätta på affärsplanen eller historia uppgiften.. båda är lika tråkiga och lika viktiga... det går bra för mig! yeah

ALEX!!

måste prata med dig! har massa roliga saker som jag vill berätta för dig. du är ju aldrig online längre!! dags för oss att bestämma en tid när båda är inne på skype så jag får berätta alla allt :D speciellt nu när jag har hittat micken. Love u Baby<3 KOM HEM

Snart kommer Nellie, sen kommer resten utav släkten.

vet inte om jag orkar. måste väl. kan ju bli kul! vet inte heller om jag ska ha den här klänningen på bilden eller den med dragskedja... haha Nellie kan få bestämma. är på lat för att göra mig klar innan hon kommer. Fröken kan lika gärna få vara med och tycka. Älskar bilden iaf, så ärlig på något sätt.

Elvis Presley

kom hem från bion för en stund sen. gick hem och trodde jag sklle frysa ihjäl! grymt kallt ute. gjorde ont i ögonen och kolla till och med.. tur att jag är inne i värmen nu iaf.
Sitter i soffan och kollar på någon dokumentär om Elvis. Han måste ju vara den snyggaste personen som levt dom här 100 senaste åren! helt perfekt ytligt.. sen kanske vi kan ta bort drogerna och allt sånt. men hans look is just like cady for the eyes<3 haha önskade att jag kunde åka till den tiden där han var som stört och gå på en utav hans live shower. en dröm som inte kommer slå in.. får väl kolla på tvprogrammet (som är inspelat) flera gånger.. haha


55 minuter kvar tills glee börjar igen!


vet iaf två som kommer sitta bänkade.
Jag och Daniel!

Hej jag heter Ellen och jag kan inte röra mig utan att det känns. Hejdå

ja det är sant. kan ju säga att jag känner att jag är i livet iallafall. ;)
har hålltimma och sitter i soffan och gör ingenting. är perfekt tid för att sätta på ett avsnitt av satc<3
sen börjar engelskan.

Träningsläger = värk i hela kroppen

orkar inte skriva något. har extremt ont i kroppen o vill egentligen bara sova. skulle helt klart somna på två sekunder om jag la mig ner! Imorgon börjar skolan igen och jag känner mig faktiskt ganska taggad. har inte kännt dendär skoltrötta känslan under höst terminen så är lite små taggad kanske. Är bara första lektionen imorgon bitti som jag inte riktigt vet hur det ska gå? Idrott! Klart det är roligt men det gör sjuuuuuukt ont . kan ju säga att jag känner att jag lever iaf! yeah. haha ska brosta tänderna lite och sen ta och somna in djupt. Bilderna från idag kan vi ta imorgon. måste först gå igenom vilka som är okej och vilka som ska sparas som hemliga! hahah

hade iaf en sjukt rolig dag, tack alla som var med!

Ny header & lite grejer

grejat lite med en ny header idag. blev ganska nöjd. visste inte riktigt va jag skulle ha så det där får duga ett tag.
ligger i sängen redo för att sova. är tjaffs om när jag ska åka hem imorgon! Lägret slutar halv 6 o mamma vi helst att jag ska vara hemma 4. haha no way.
aja måste sova, annars kommer jag aldrig vakna imorgon.. Godnatt


Så va sista lediga dagen på lovet slut...

ja det är sant. njut utav era två sista dagar normalt folk! För imorgon ska jag upp klockan 07.45 för att åka till oscaria o träna i 9 timmar. för att sen komma hem till ett proppfullt hus! Pappis syskon kommer hit för att stanna! eller iaf över natten.
Vet inte vad jag ska göra för att somna sen.. haha kommer aldrig komma upp så tidigt! Wish me luck, nu ska jag försöka komma på något att göra som är roligt i några timmar.. kanske gh ? vemvet?

Söndag

känns ju bra , har kommit halvvägs på gfrågan på historia uppgiften. det suger rent utsagt att få en sån stor uppgift när man slutar skolan som sen ska vara inlämnad första dagarna när man kommer tillbaka.. kan ju inte precis säga att jag har jobbat speciellt mycket! tänker inte fortsätta heller. -.-'

ska väl spela sims eller nått. är illafall roligare än att sista o skriva på en elak uppsats.

Bönorna är påväg hit, blir en myskväll!

finns inte så mkt mer att säga. ska snart springa ner o möta sara för att traska till ICA o köpa snacks!


2 januari

My, thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all.
Only by calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart of your beloved.
Ever thine.
Ever mine.
Ever ours.

ska ladda mobilen med bra låtar, sätta på mig skorna och hem till sofia!
PUSS

Natt inlägg

vet inte riktigt vad jag ska göra. är extremt rastlöst och samtidigt jäkligt trött. Ligger nästan här o pratar med mig själv för att jag är så uttråkad! Imorgon måste jag verkligen hitta på något! SKA hämta kameran hos sofia och then what? får kanske ragga ut någon i snön eller nått. vad som helst. vill inte vara hemma en dag till. fast det har ju varit ganska skönt idag, men nej tack. imorgon ska jag ut i snön eller vad som helst!
ska sätta på Bridget Jones dagbok o sen sova. Godnatt <3

2010

2009 har blivit ett minne och nu välkomnar vi 2010. har ingen aning om vad som kommer hända under dom är 365 dagarna. Vet att alex kommer hem och att jag ska fylla 18. och sen? kanske aupair i sommar, kanske inte? kanske mallocra, kanske inte. kanske det kanske. vem vet? det ska bli spännande vad de nya siffrorna ska komma med. än så länge så har det dom varit mysiga och slöa. har bara suttit i sängen hela året ( haha ) och dag drömt om vad som kanske kan ske. Jag älskar dom dagarna. när man får drömma och man inte behöver oroa sig för någonting! oh de är så underbart.
tänkte dejta kudden ett tag till med mina tankar. ganska mysigt när musiken spelas.
det enda jag behöver nu är en doft..

RSS 2.0